Productadvies

Bij een productadvies kijken we naar wat u momenteel aan producten gebruikt en welke aanpassingen zullen helpen bij het verbeteren van uw huid. Door middel van huidinspectie kunnen we uw huidconditie vaststellen. Wij adviseren om tijdens de intake uw huidproducten mee te nemen zodat wij samen kunnen kijken of er producten bij zitten die u eventueel zou kunnen vervangen. De juiste ingrediënten werken enorm goed voor de huid. Verkeerde ingrediënten op de huid kunnen de huid beschadigen of irriteren en op langere termijn zelfs leiden tot snellere veroudering van de huid.

  Laserontharing

  Door middel van de ontharingslaser kunnen wij ongewenste haargroei effectief en veilig verwijderen, mits de haren voldoende pigment en dikte bevatten. De verwijderde haren blijven permanent weg. Onder invloed van hormonen en/of medicatie kunnen haargroei terugkeren. Vaak wordt er een jaarlijkse onderhoudsbehandeling geadviseerd. Wij werken met de meest veilige en geavanceerde laser apparaten. Voor elk huidtype hebben wij een veilige en effectieve golflengte.

  De energie van de laserstraal wordt in het haarzakje opgezet in warmte, waardoor de haarfollikel vervolgens beschadigd raakt.

  Vaatlaser

  Met de vaatlaser kunnen wij selectief verwijde of gesprongen bloedvaatjes behandelen in de huid. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen wenselijk voor een optimaal resultaat.
  De laser neemt oxyhymoglobine van het bloed op en de warmte wat er dan plaats vindt leidt tot het samentrekking van de vaatwanden. De vaatjes kunnen hierdoor nauwkeurig behandeld worden, zodat dat de huid beschadigd.

  Deze behandeling is gericht voor de volgende vaatproblemen.

  • Teleangietasiëen (couperose en rosacea)
  • Spider naevus (spinnenkoopjes)
  • Angiomen (goedaardige woekering van bloedvaatjes)

   Chemische peeling

   Een chemische peeling bestaat uit één of meerdere zuren. Chemische peelings worden met verschillende doeleinden toegepast. De peelings hebben verschillende effecten op de huid. We zetten deze behandeling in voor acne of restacne, pigmentvlekken, keratosis Pilars, littekens, huidverbetering of om huidveroudering tegen te gaan. Het kan ook als een boost op de huid toegepast worden voor bijvoorbeeld een belangrijke gelegenheid. Er wordt gewerkt met verschillende soorten peelings. Afhankelijk van het huidprobleem/hulpvraag wordt er een behandelplan op maat opgesteld. De behandelingen zijn in niveau 1, 2 en 3 opgeschaald.

   De effecten op de huid:

   • Het werkt exfoliërend. De dode huidcellen lossen op.
   • Ontstekingsremmende effect.
   • Verbeterde vochthuishouding.
   • Stimuleert de aanmaak van collageen.
   • Zorgt voor een “glow” op uw huid.

   Acnetherapie

   Acne is een veelvoorkomend huidaandoening, wat met name veel onder de jongeren voorkomt. Echter, kunnen we dit ook zien bij volwassenen. Er bestaan verschillende soorten acne en elk soort acne heeft net een ander aanpak nodig. La Skin Clinic stelt een behandelplan op maat op. De behandeling bestaat vaak uit een dieptereiniging en eventueel een medische peeling. Ook wordt er gekeken wat er eventueel aangepast kan worden aan leefstijl en product gebruik.

   Dieptereiniging: met behulp van een naaldje worden de onzuiverheden in de huid ingeprikt en met een lichte druk geledigd. Doordat dit gecontroleerd en op een juiste manier wordt uitgevoerd worden littekens voorkomen, integendeel tot het zelf uitknijpen van de onzuiverheden.

   In sommige gevallen wordt een behandeling gecombineerd met de behandeling van uw huisarts of dermatoloog.Een acnebehandeling kan eventueel vergoedt worden, als uw aanvullend verzekerd bent hiervoor.

    Microneedling (SkinPen)

    Microneedling (SkinPen)

    Microneedling wordt ingezet voor littekens, fijne lijntjes, huidverbetering, pigment, roodheid van de huid, grove poriën, rest-acne, en huidveroudering. Bij microneedling worden er op microscopisch niveau kleine kanaaltjes in de huid gemaakt met behulp van medisch roestvrij staal. Hiermee wordt wondgenezing op gang gebracht. Groeifactoren en cytokinen in de huid stimuleren de groei van eiptheelcellen en dit stimuleert de fribroblasten tot het aanmaken van collageen en elastine. De huid wordt van binnenuit vernieuwt en verbetert. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. Wij adviseren u ook om voor, tijdens en na de kuur uw huid te verzorgen met werkzame stoffen die het herstel en behandelresultaat bevorderen. Na de behandeling krijgt u twee crèmes (inbegrepen in prijs) en een nazorgformulier waarop staat vermeld hoe je deze producten gebruikt.

     

    SkinPen is wetenschappelijk onderbouwt op kwaliteit en veiligheid. De behandeling kan heel het jaar goed uitgevoerd worden op alle huidtypen.

    Pigmentlaser

    Bij een pigmentlaser behandeling wordt het pigment in de huid door de laser geabsorbeerd en zodanig verhit dat deze vernietigd wordt. Het lichaam ruimt het pigment vervolgens zelf op. Voor een gewenst resultaat zijn er soms meerdere behandelingen nodig, één à drie behandelingen gemiddeld. Met de laser worden vooral lentigenis, ook wel levervlekken genoemd verwijderd.

     

    Coagulatie

    Binnen de praktijk wordt coagulatie toegepast bij het verwijderen van goedaardige huidafwijkingen. Met een klein naaldje wordt het doelweefsel verhit (gecoaguleerd) en hierdoor ontstaat er een kleine korstlaag op uw huid. Deze korst geneest op natuurlijke wijze binnen 1 tot 6 weken.

    De volgende indicaties kunnen worden behandeld:

      • Fibromen (steelwratjes)
      • Ouderdomswratten
      • Talgklierhyperplasieën
      • Kersenwratjes
      • Gerstenkorrels
      • Dermatosis populosa nigra (ouderdomswratjes bij een donkere huid)